Om meg selv
Mitt navn er Kinga Izabela Lukawska. Jeg er utdannet lærer, spesialpedagog og yrkespedagog.

Min interesse gjennom livet har vært å kunne bli godt kjent med meg selv, og gjennom det med andre mennesker. Spirituelle opplevelser og innsikt i seg selv har vært med meg siden tidlige år i barndommen. Jeg var opptatt av spirituelle opplevelser både hos meg selv og hos andre, og på hvilken måte det påvirker våre valg i livet. Denne erfaringen har ledet meg til sertifisering som holistisk healer. Dette arbeide gir meg mulighet til å hjelpe andre med å bli bedre kjent med seg selv. Verktøy jeg bruker er samtaler, healing, affirmasjoner og øvelser.

Jeg er takknemlig for livets erfaringer og lærdom. Innsikten som har kommet gjennom erfaring er til stor hjelp for å se mennesker i flere dimensjoner.

Jeg er medlem hos Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH) og arbeider etter etiske regler som er knyttet til foreningen. Er registrert i Alternativ Registeret i Brønnøysund under Norsk Spiritualist Forening Healerforbund.  Ønsker du å vite mer se, www.spiritualist.noUtdannelse

2017,  sertifisering som holistisk healer.

2017, woorkshop med Anette Carlström.

2016, International Scientific Conference on Yoga & Ayurveda, med blandt annet Chandra M. Bhandari, Sat Bir Sing Khalsa – Assistant Professir of Medicine, Harvard Medical School og Dr Sunil Kumar Joshi – directorUttarakhand Ayurved University, India.

2016,  kurs „Source Hatha Yoga” med Chandra M. Bhandari.

2015-2016,   kurs „Yoga for health” med Chandra M. Bhandari. India`s Yoga Goodwill Ambassador for 2016 nominated by Government of India`s Council for Cultural Relations (ICCR).

2010,  kurs „Healing med englene” med Charles Virtue i regi av Doreen Virtue.